Форель, запечена у фользі
680
інгредієнти:
- Форель 4 шт.
- Вершки (20%)
- Кріп
- Петрушка
- Сіль
Підлива. Додати у вершки порізаний кріп і петрушку.
Посолити рибку з двох сторін, викласти на фольгу, полити підливою.
Ретельно загорнути, покласти у форму і поставити у духовку хвилин на 20.
Викласти на тарілку, гарнір (рис) полити підливою.
Рецепты салатов с омлетомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Морепродукты салаты рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
рецепт крема для украшения торта
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі