Форель, запечена у фользі

ДРУГІ СТРАВИ
950 Форель, запечена у фользі
Фото - Форель, запечена у фользі
інгредієнти:
  • Форель 2 шт.
  • Кабачок 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Масло вершкове
  • Сіль, перець
  • Трави сушені (італійські)
  • Лимон
  • Вершки

Форель, запечена у фользі інгредієнти Рибу випатрати і зняти луску, ретельно помити й висушути паперовим рушником.

Форель, запечена у фользі Готову рибу натерти сіллю, перцем і сумішшю свіжомелених італійських трав, скропити лимонним соком. Залишити маринуватися хвилин на 30.

фото Форель, запечена у фользі У блендері подрібнити кабачок і морквину, посолити, поперчити і цю суміш покласти в рибу.

Форель, запечена у фользі Форель Фольгу скласти у два шари. Покласти рибу на фольгу, зробити кілька поперечних розрізів, у них укласти шматочки лимона і вершкового масла.

Форель, запечена у фользі Кабачок Зробити бортики із фольги, посипати сумішшю солі, перцю і трав.

Форель, запечена у фользі Морква Полити вершками. З'єднати бортики між собою і відправити в розігріту духовку. У кінці запікання розкрити фольгу і підрум'янити.

Форель, запечена у фользі Масло вершкове

Новогодний стол праздничные блюда. Блюда новогоднего праздничного стола.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter