Форель, запечена у фользі
950
інгредієнти:
- Форель 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Масло вершкове
- Сіль, перець
- Трави сушені (італійські)
- Лимон
- Вершки
Рибу випатрати і зняти луску, ретельно помити й висушути паперовим рушником.
Готову рибу натерти сіллю, перцем і сумішшю свіжомелених італійських трав, скропити лимонним соком. Залишити маринуватися хвилин на 30.
У блендері подрібнити кабачок і морквину, посолити, поперчити і цю суміш покласти в рибу.
Фольгу скласти у два шари. Покласти рибу на фольгу, зробити кілька поперечних розрізів, у них укласти шматочки лимона і вершкового масла.
Зробити бортики із фольги, посипати сумішшю солі, перцю і трав.
Полити вершками. З'єднати бортики між собою і відправити в розігріту духовку. У кінці запікання розкрити фольгу і підрум'янити.
Новогодний стол праздничные блюда. Блюда новогоднего праздничного стола.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі