Форель відварена по-польськи

ДРУГІ СТРАВИ
802 Форель відварена по-польськи
Фото - Форель відварена по-польськи
інгредієнти:
  • Форель (хек, тріска) 1 кг
  • Петрушка (корінь) 1 шт.
  • Селера (корінь) 1 шт.
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Сік лимонний
  • Горіх мускатний
  • Зелень (петрушка)
  • Перець чорний (мелений)

Зварити очищену і промиту форель у злегка підсоленій воді, поклавши туди коріння. Вийняти готову рибу на підігріту тарілку.

Розтопити вершкове масло, розігріти і додати дуже дрібно нарізані круті яйця, вичавити сік лимона, приправити сіллю, чорним меленим перцем, додати трохи мускатного горіха і дрібно нарізану зелень петрушки. Готовим соусом залити рибу. 

 

 

Корзинка из Песочного теста рецепт фотокорзинка из песочного теста

Вкуснейшие рецепты тут: мясные блюда для фуршета.

recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Кулинарные рецепты сайт. Сайт - ведическое кулинарное искусство.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter