Форель відварена по-польськи
802
інгредієнти:
- Форель (хек, тріска) 1 кг
- Петрушка (корінь) 1 шт.
- Селера (корінь) 1 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Сік лимонний
- Горіх мускатний
- Зелень (петрушка)
- Перець чорний (мелений)
Зварити очищену і промиту форель у злегка підсоленій воді, поклавши туди коріння. Вийняти готову рибу на підігріту тарілку.
Розтопити вершкове масло, розігріти і додати дуже дрібно нарізані круті яйця, вичавити сік лимона, приправити сіллю, чорним меленим перцем, додати трохи мускатного горіха і дрібно нарізану зелень петрушки. Готовим соусом залити рибу.
Корзинка из Песочного теста рецепт фотокорзинка из песочного теста
Вкуснейшие рецепты тут: мясные блюда для фуршета.
recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты сайт. Сайт - ведическое кулинарное искусство.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі