Форель в апельсиново-медовому соусі "Бра"
- Філе рибне (червона риба, форель) 1 кг
- Соєвий соус 80 мл
- Сік апельсиновий 60 мл
- Мед (рідкий) 60 мл
- Сік яблучний 80 мл
- Олія оливкова 60 мл
- Імбир (корінь) 1 ст.л.
- Кунжут (насіння) 1 ст.л.
- Цибуля зелена
Соус-маринад. Рідкі інгредієнти змішати в шейкері, цибулю порізати дрібно, імбир і кунжут.
З'єднати всі інгредієнти для маринаду і добре перемішати.
Вилити маринад у пакет (пакет взяти щільніше), укласти в нього філе риби. Пакет герметично закрити (зав'язати), пакет кілька разів перевернути, щоб філе добре змішалося з соусом, і покласти в холодильник на пару годин.
На деко покласти лист фольги, а на фольгу філе. Зверху філе полити соусом-маринадом.
Рибку запакувати у фольгу (соус повинен бути всередині фольги) і поставити в духовку при температурі 180 градусів приблизно хвилин на 30.
Перед нарізкою полити маринадом, який тут же на фользі залишився після випічки.
Рибу нарізати на шматочки, викласти на тарілку і прикрасити.
Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом www.recepti.biz.ua
Салати з серцем рецепти з фотосалати з серцем
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата вкуснятина. Как приготовить летний салат.
Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter