Форель у вині
666
інгредієнти:
- Форель 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Вино 1.5 скл.
- Масло вершкове
- Спеції
Форель помити, посолити, посипати спеціями і укласти на деко. Також викласти крупно нарізану цибулю.
Вилити вино.
На рибку покласти вершкове масло.
Нарізати кружечками лимон.
Укласти його на рибу. Закрити фольгою і відправити в розігріту духовку на 20 хв. Запікати при 200°С. Через 20 хв відкрити рибу і запікати ще 20 хв при температурі 170 градусів.
Американские салаты рецептыАмериканский стаффордширский терьер
Лечение в домашних условиях: печеня в горщиках. Проблеме с печенью не бывать.
Рецепты с малиной: фото рецепты новогодних блюд. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі