Форель у вершках
716
інгредієнти:
- Форель 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Вершки 150 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп
На дно великої сковороди або сотейника настругати половину масла, потім викласти шар цибулі, нарізаної кубиками, шар форелі, шар кропу - залити вершками, зверху - решту масла.
Довести до кипіння, потім закрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати 30 хвилин.
При подачі прикрасити лимоном.
www.recepti.biz.uaПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі