Форель у томатному соусі
- Форель 700 г
- Баклажан 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сіль
- Перeць (білий)
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Борошно пшеничне
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень (кріп і петрушка) 1 пуч.
- Олія рослинна 6 ст.л.
Баклажани вимити і нарізати на пластинки, натерти сіллю.
Форель нарізати, посолити, поперчити і скропити лимонним соком.
Запанірувати в борошні.
Нарізати овочі.
У товстостінній каструлі протягом 4 хвилин на великому вогні, постійно помішуючи, обсмажити цибулю і моркву.
Додати баклажани і помідор і обсмажувати протягом 4 хвилин.
Додати гострий томатний соус, посолити, додати трохи окропу і тушкувати на малому вогні 10 хвилин.
Обсмажити рибу на великому вогні протягом 3 хвилин з кожного боку і укласти в каструлю.
Риба повинна бути вже обсмажена до готовності соусу, щоб не знижувати температуру готування.
Залити рибу маринадом, додати зелень, довести до кипіння, тушкувати 5 хвилин і вимкнути. Відставити у сторону, щоб риба просочилася маринадом. В ідеалі, вона повинна охолонути в маринаді.
Очистити картоплю, нарізати упоперек, укласти у ємність для мікрохвильової печі. Поставити на 7 хвилин при потужності 700 Вт, під кришкою.
Відкрити, щоб видалити зайву вологість, перевірити на готовність.
У цей же час розігріти духовку. Дістати картоплю, укласти на сковорідку, змастити олією, посолити і відправити в духовку. Увімкнути гриль. Довести до золотистого кольору.
Продажа сельхозсырья,цветы: новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Мультиварка Philips: рецепты салатов из креветок с фото.
Салаты с консервой в масле с фотоАюрведа, использование приправ, салаты
Купить колбасу, цены - приготовление домашней мясной колбасы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter