Форель у соусі зі шпинату
- Форель
- Шпинат (свіжий) 1 упак.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Вино біле сухе 50 г
- Вермут сухий ("Мартіні" біле) 1 ст.л.
- Вершки 100 г
- Борошно кукурудзяне 2 ч.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Кленовий сироп (мед) 2 ч.л.
- Спеції (сіль, перець білий)
- Лимон
- Масло вершкове 10 г
У суміші з гірчиці, олії оливкової, солі, перцю і кленового сиропу замаринувати форель.
Викласти у вогнетривку тарілку, зверху 2 шматочки лимона і запікати в розігрітій до 220°C духовці або на грилі 10-15 хв.
Соус.
Шпинат промити, обсушити.
Цибулю очистити, дрібно нарізати.
На вершковому маслі обсмажити цибулю.
Додати вермут і біле вино і тушкувати, доки рідина не випарується.
Додати шпинат, посолити, поперчити, додати кукурудзяне борошно і тушкувати, помішуючи, доки шпинат не увариться.
Додати вершки, перекип'ятити.
Подавати із запеченою фореллю.
Салат вкуснятинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты тут
Диета: рецепты для похудения - салат французский рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter