Форель у сметанно-соєвому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
620 Форель у сметанно-соєвому соусі
Фото - Форель у сметанно-соєвому соусі
інгредієнти:
  • Форель
  • Вершки (сметана) 500 мл
  • Соєвий соус 5 ст.л.

Форель почистити, зробити з неї філе і порізати на шматочки.

Укласти рибу в один ряд у посудину для запікання.

Змішати сметану і соєвий соус. На 100 г сметани - 1 ст. л. соусу. Соус повинен бути трохи солонуватим.

Залити ним рибу так, щоб соус повністю покрив її.

Запікати у духовці або мікрохвильовій печі (15-20 хв).

 

Рецепты торт киевскийРецепты и советы. Кулинарные рецепты

www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Приготовление плова со свининой. Способ приготовления узбетский плов.