Форель у хрусткій паніровці
730
інгредієнти:
- Форель
- Сіль, перець чорний
- Лимон
- Борошно кукурудзяне
Форель очистити, нарізати порційними шматочками, видалити кісточки.
Маринад: із соком половини лимона змішати сіль, лимонний перець, суміш італійських трав.
У пакетик укласти шар рибки і полити маринадом, потім знову шар рибки і знову маринад і т. д. (залишений маринад влити у пакетик).
Пакетик зав'язати і залишити години на три, періодично струшувати його вміст.
Далі умочити кожен шматочок у збите яйце (трохи посолити), потім обваляти у кукурудзяному борошні.
Обсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку.
Рецепты салатов из морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Кулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі