Форель у хрусткій паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
671 Форель у хрусткій паніровці
Фото - Форель у хрусткій паніровці
інгредієнти:
  • Форель
  • Сіль, перець чорний
  • Лимон
  • Борошно кукурудзяне

Форель в хрусткій паніровці інгредієнти Форель очистити, нарізати порційними шматочками, видалити кісточки.

Форель в хрусткій паніровці Маринад: із соком половини лимона змішати сіль, лимонний перець, суміш італійських трав.

фото Форель в хрусткій паніровці У пакетик укласти шар рибки і полити маринадом, потім знову шар рибки і знову маринад і т. д. (залишений маринад влити у пакетик).

Форель в хрусткій паніровці Форель Пакетик зав'язати і залишити години на три, періодично струшувати його вміст.

Форель в хрусткій паніровці Сіль Далі умочити кожен шматочок у збите яйце (трохи посолити), потім обваляти у кукурудзяному борошні.

Форель в хрусткій паніровці Лимон Обсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку.

Рецепты салатов из морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz Кулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter