Форель у гірчично-вершковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
639 Форель у гірчично-вершковому соусі
Фото - Форель у гірчично-вершковому соусі
інгредієнти:
  • Форель (свіжа) 1.2 кг
  • Сік лимона 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вершки (20%) 200 г
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Бульйон (курячий) 200 мл
  • Гірчиця 2 ч.л.
  • Кріп (свіжий) 1 пуч.
  • Каперси 2 ч.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Олія оливкова 5 ст.л.

Форель в гірчично-вершковому соусі інгредієнти Стейки форелі посолити, поперчити, полити соком лимона і залишити маринуватися на півгодини.

Форель в гірчично-вершковому соусі У сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити стейки з кожного боку до золотистої скоринки, буквально по 2 хвилини.

Обсмажену рибу перекласти на тарілку.

фото Форель в гірчично-вершковому соусі В олії, що залишилася обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю до золотистого кольору. Вилити в сковороду вино і випарувати наполовину.

Форель в гірчично-вершковому соусі Форель Додати вершки, бульйон, гірчицю. Все перемішати. Гарно прогріти соус. У чайну чашку відлити трохи соусу, додати 1 ст. л. борошна, ретельно перемішати, щоб не було грудок, і додати назад у сковороду із соусом. Добре все розмішати. Додати каперси і подрібнений кріп.

Форель в гірчично-вершковому соусі Сік лимона Рибу перекласти у форму для запікання, залити соусом, і запікати в розігрітій духовці при 180 градусах 20 хвилин.

Подавати із будь-яким гарніром.

Тутотбивная куриная

Рецепты блюд с ливеромКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Картинки Спартак Москва. Спартак картинки фото.

ЗдесьСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Приготовление пловаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты для хлебопечки, вкусно - карп рецепты приготовления с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter