Форель у гірчично-вершковому соусі
- Форель (свіжа) 1.2 кг
- Сік лимона 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки (20%) 200 г
- Вино біле сухе 200 мл
- Бульйон (курячий) 200 мл
- Гірчиця 2 ч.л.
- Кріп (свіжий) 1 пуч.
- Каперси 2 ч.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Олія оливкова 5 ст.л.
Стейки форелі посолити, поперчити, полити соком лимона і залишити маринуватися на півгодини.
У сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити стейки з кожного боку до золотистої скоринки, буквально по 2 хвилини.
Обсмажену рибу перекласти на тарілку.
В олії, що залишилася обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю до золотистого кольору. Вилити в сковороду вино і випарувати наполовину.
Додати вершки, бульйон, гірчицю. Все перемішати. Гарно прогріти соус. У чайну чашку відлити трохи соусу, додати 1 ст. л. борошна, ретельно перемішати, щоб не було грудок, і додати назад у сковороду із соусом. Добре все розмішати. Додати каперси і подрібнений кріп.
Рибу перекласти у форму для запікання, залити соусом, і запікати в розігрітій духовці при 180 градусах 20 хвилин.
Подавати із будь-яким гарніром.
Тутотбивная куриная
Рецепты блюд с ливеромКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Картинки Спартак Москва. Спартак картинки фото.
ЗдесьСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Приготовление пловаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты для хлебопечки, вкусно - карп рецепты приготовления с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter