Форель у човні
- Форель 3 шт.
- Масло часникове
- Сіль
- Перець
Форель почистити, якщо велика - відрізати голову.
Посолити, поперчити тільки із зовнішнього боку.
Алюмінієву фольгу відірвати розміром більше на 20 см, ніж довжина риби. Зробити 3 шари фольги. Змастити фольгу за розміром риби у середині рослинною олією.
Рибу укласти спиною донизу на середину фольги і сконструювати човник по всьому периметру, загинаючи краї від риби.
У животики укласти часникове масло і за допомогою зубочисток розкрити їх.
Укласти рибу спинками на грати уздовж.
Випікати у заздалегідь розігрітій духовці 30 хвилин при температурі 220°С.
На гарнір - картопля. У човнику буде багато соку, ним можна полити картоплю.
Детский Монтессори сад: оладьи как в детском саду. Частный Монтессори детский сад.
Рецепт салат морепродукты http://recepti.biz.ua
Рецепты горячих праздничных блюд. Кулинария рецепты праздничных блюд.
recepti.biz.ua кулинарный хороший сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter