Форель у брусничному маринаді під сирним суфле
- Форель (стейк) 2 шт.
- Брусниця 0.7 скл.
- Мед 1 ч.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
- Базилік (сушений)
- Перець чорний (мелений, червоний)
- Яйце 1 шт.
- Сир вершковий 70 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Кріп
- Петрушка
Стейк розділити на дві частини по хребту, обережно вийняти кісточки, шкірку залишити.
Для соусу брусницю подрібнити у блендері в пюре, потім протерти через сито.
У брусничне пюре додати всі інгредієнти для маринаду (мед, сік лимонний, соєвий соус, олія, сіль, базилік, перець). Часник вичавити через прес, перемішати все добре і залити рибу на 20-30 хвилин.
Рибу разом із маринадом викласти шкіркою вниз у форму і поставити у розігріту духовку до 200-230 градусів на 7-10 хвилин.
Для суфле яйце трохи збити з сіллю, додати вершковий сир і гірчицю, все перемішати до однорідності.
Додати дрібно посічену зелень.
Через 10 хвилин вийняти рибку, залити і поставити назад у духовку на 20 хвилин при 180-200 градусах. Довести до рум'яного кольору суфле.
Рецепты с фото - салат французский рецепт с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter