Форель у брусничному маринаді під сирним суфле

ДРУГІ СТРАВИ
689 Форель у брусничному маринаді під сирним суфле
Фото - Форель у брусничному маринаді під сирним суфле
інгредієнти:
  • Форель (стейк) 2 шт.
  • Брусниця 0.7 скл.
  • Мед 1 ч.л.
  • Сік лимонний 1 ч.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Сіль
  • Базилік (сушений)
  • Перець чорний (мелений, червоний)
  • Яйце 1 шт.
  • Сир вершковий 70 г
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Кріп
  • Петрушка

Форель в брусничним маринаді під сирним суфле інгредієнти Стейк розділити на дві частини по хребту, обережно вийняти кісточки, шкірку залишити.

Для соусу брусницю подрібнити у блендері в пюре, потім протерти через сито.

У брусничне пюре додати всі інгредієнти для маринаду (мед, сік лимонний, соєвий соус, олія, сіль, базилік, перець). Часник вичавити через прес, перемішати все добре і залити рибу на 20-30 хвилин.

Форель в брусничним маринаді під сирним суфле Рибу разом із маринадом викласти шкіркою вниз у форму і поставити у розігріту духовку до 200-230 градусів на 7-10 хвилин.

фото Форель в брусничним маринаді під сирним суфле Для суфле яйце трохи збити з сіллю, додати вершковий сир і гірчицю, все перемішати до однорідності.

Додати дрібно посічену зелень.

Форель в брусничним маринаді під сирним суфле Форель Через 10 хвилин вийняти рибку, залити і поставити назад у духовку на 20 хвилин при 180-200 градусах. Довести до рум'яного кольору суфле.


Рецепты с фото - салат французский рецепт с фото. Как приготовить летний салат.

как приготовить пирог из тыквы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter