Форель у беконі
- Форель річкова 2 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Бекон
Форель почистити, вимити зсередини і зовні, обсушити серветкою. Голову не відрізати.
Кожну рибку трохи посолити зсередини, потім у черевце покласти по 3-4 гілочки кропу.
На добре розігріту сковороду викласти смужки бекону і обсмажити з обох сторін по півхвилини, щоб з'явився сік, але не засмажувати, бекон повинен бути м'яким.
Кожну рибку обмотати смужками бекону від хвоста до голови таким чином, щоб між смугами бекону була відстань близько 1-1,5 см.
Розігріти духовку до 160 градусів. На деко налити трохи соняшникової олії (краще оливкової), покласти рибу. Запікати близько 15 хвилин.
Можна через 7-8 хвилин з початку запікання перевернути її на іншу сторону.
Вкусные торты на день рождения рецептыКулинарные рецепты
Рецепт приготовления узбекско плова. Приготовление плова рецепт.
Кулинарно-домашние сайты. Кулинарные сайты бюргера.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter