Форель, смажена із грибами і солоними огірками
- Форель 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Гливи (печериці) 350 г
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія оливкова
- Салат (зелений)
- Спеції
Рибу обробити тушками без голови, нарізати шматками, скропити соком лимона, посипати сіллю і спеціями (хмелі-сунелі і приправою для риби). Залишити маринуватися.
Гарнір. Гливи нарізати дрібними шматочками, цибулю і очищені від шкірки мариновані огірки соломкою.
Гливи підсмажити на сковороді без олії, щоб випарити вологу. Додати олію, дрібно накришені часник і цибулю. Коли цибуля стане м'якою, додати огірки. Злегка прогріти, додавши трохи води.
Промариновану рибку викласти на прогріту з олією сковорідку і смажити з двох боків до золотистої скоринки. Кришкою не накривати, оскільки хрусткої скоринки може не вийти.
На тарілку викласти салатний лист, на нього шматочок форелі, зверху цибулю з грибами і огірками, а збоку - відварену картоплю, оформлену гілочкою петрушки і ягідками журавлини.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Рецепт суп гуляш. Рецепт суп гуляш венгерский.
Салаты рецепты: буряк салат рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепт рахат лукума с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык: торты без выпечки рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua пирог со шпинатом и грибами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter