Форель слабосолена
654
інгредієнти:
- Форель (тушка) 1 кг
- Сіль 3 ч.л.
- Перець чорний
- Сік лимонний 3 ст.л.
Із тушки форелі зробити філе, вийняти всі кісточки.
Нарізати тонкими скибочками.
Розстелити по дошці, посолити, поперчити.
Покласти в каструлю, скропити лимонним соком, додати півсклянки води, акуратно перемішати.
Банош рецепт приготування в мультиваркеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Слоеный Рыбный салат. Рецепт салат Рыбный.
Спагетти и раковый соус. Рецепт Юлии ВысоцкойКулинарные рецепты
Рецепт блюд из творога с фото здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі