Форель "Римська галера"

ДРУГІ СТРАВИ
747 Форель "Римська галера"
Фото - Форель
інгредієнти:
  • Форель 1 шт.
  • Печериці 200 г
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 4 ст.л.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сир твердий 50 г
  • Сік лимона 2 ст.л.
  • Сіль
  • Спеції

Форель Форель помити, видалити хребет і нутрощі, розрізавши тушку зі спини.

Форель Філе форелі, уклавши на черевце, розкрити у вигляді човника, посолити, приправити спеціями, скропити лимонним соком.

фото Форель Картоплю зварити в мундирі і нарізати скибочками. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на олії до прозорості. Додати до цибулі нарізані печериці, обсмажувати протягом 3-4 хвилин. Додати до цибульно-грибної суміші картоплю і сметану. Перемішати.

Форель Форель перекласти на лист. Викласти начинку.

Форель Болгарський перець нарізати тонкими смужками і викласти з боків у вигляді весел. Сир натерти на дрібній тертці і посипати начинку.

Форель Запікати в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. 

 

салаты новинки рецепты

Залы для мероприятий до 1000 чел: мясные блюда для фуршета.

Рецепты праздничных блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления

Как приготовить вкусный шашлык: рецепты американской кухни с фото.

Как приготовить летний салат: салаты с белыми грибами рецепты. Готовим со вкусом.

Рецепты салат морепродуктыКулинарные рецепты

Американская кухня 1998 смотреть онлайнСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter