Форель "Римська галера"
- Форель 1 шт.
- Печериці 200 г
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сир твердий 50 г
- Сік лимона 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
Форель помити, видалити хребет і нутрощі, розрізавши тушку зі спини.
Філе форелі, уклавши на черевце, розкрити у вигляді човника, посолити, приправити спеціями, скропити лимонним соком.
Картоплю зварити в мундирі і нарізати скибочками. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на олії до прозорості. Додати до цибулі нарізані печериці, обсмажувати протягом 3-4 хвилин. Додати до цибульно-грибної суміші картоплю і сметану. Перемішати.
Форель перекласти на лист. Викласти начинку.
Болгарський перець нарізати тонкими смужками і викласти з боків у вигляді весел. Сир натерти на дрібній тертці і посипати начинку.
Запікати в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
Залы для мероприятий до 1000 чел: мясные блюда для фуршета.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты американской кухни с фото.
Как приготовить летний салат: салаты с белыми грибами рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты салат морепродуктыКулинарные рецепты
Американская кухня 1998 смотреть онлайнСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter