Форель річкова із фенхелем
850
інгредієнти:
- Форель 1.5 кг
- Фенхель 700 г
- Олія рослинна 10 мл
- Сіль (морська) 10 г
- Спеції
Фенхель помити і дрібно нарубати.
Рибу випатрати, змастити олією, сіллю і спеціями, у черевце закласти фенхель. Розмістити в рукаві для запікання і готувати при 180 градусах 30 хвилин.
Обробити порційно, видаляючи шкіру та кістки.
Лазанья со шпинатом и сыромлазанья со шпинатом
Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты салатов из морковиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Вкусные рецепты для похудения - кулинария пирог с капустой. Пироги на заказ с доставкой.
Салат из морепродуктов рецепт http://recepti.biz.ua
Рецепт закуски рафаэллоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Ооо эспрессо. Рецепты эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі