Форель по-царськи з гарніром
- Рис (білий)
- Печериці (нарізані свіжозаморожені) 1 пач.
- Вершки (10%)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Форель (сьомга)
- Сіль
- Олія рослинна
Відварити бажану кількість рису до стану неповної готовності.
Обсмажити на олії гриби.
Змішати рис із грибами, посолити, залити вершками і трохи протушкувати (щоб рис просочився вершками, але всі вершки не випарувалися). Гарнір повинен бути ніжним і не сухим.
Викласти рис, тушкований з грибами та вершками, у термостійку посудину.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до м'якого стану.
Накрити рис цибулевою подушкою.
На цибулю викласти невеликі шматочки свіжої форелі. Посолити.
Накрити кришкою або фольгою і поставити в духовку ненадовго запікатися.
Як форель побіліє (хвилин через 10), відкрити кришку і дати рибі трохи підрум'янитися. Можна змастити форель сметаною до запікання, а можна окропити лимонним соком.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты из жареных грибов. Семена грибов вешенки купить.
Шоколадный пудинг рецепт с фото в мультиваркеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Салаты с балыкомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные постные блюда: рецепты в пост. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты даши малаховойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua рецепты блюд для приготовления в микроволновке
Официальный сайт кулинарного поединка recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter