Форель по-розбійницьки
577
інгредієнти:
- Форель (свіжа) 1 шт.
- Перець болгарський (жовтий) 0.5 шт.
- Гриби (печериці) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Кріп (зелень)
- Приправа (для риби)
- Салат листковий
- Лимон
Перець, гриби, цибулю і кріп порізати пластинками, брусочками, крупно.
Рибу помити, обсушити. Посипати приправою з усіх сторін, зовні і усередині, щедро. Укласти на фольгу, на шар цибулі.
Усередину укласти шар цибулі, перцю, грибів, зелені, перцю і знову грибів.
Загорнути фольгу так, щоб сік не витікав, поставити в розігріту до 180°С духовку на 35 хвилин, потім 10 хвилин у відкритому вигляді для рум'янцю або 2-3 хвилини у режимі гриля.
Рогалики рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Салат ласточкино гнездо фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі