Форель по-азійському
622
інгредієнти:
- Форель 500 г
- Мед 1 ч.л.
- Олія рослинна 2 ч.л.
- Гірчиця французька 1 ч.л.
- Соус соєвий 2 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Кунжутне насіння 2 ч.л.
Нарізати рибу на порційні шматки.
Зробити маринад: для цього з'єднати всі компоненти і перемішати їх.
Залити маринадом рибу і залишити на 1-2 години.
Смажити форель на розігрітій сухій сковороді або на сковороді-гриль, по 5-7 хвилин з кожного боку.
Подавати, посипавши зеленню.
Спецакция от легендарной доставки - украинская кухня доставка. Акция! Более 1000 видов кухонь.
Рецепты Приготовления: салаты с морепродуктов рецепты.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты выпечка в микроволновой печи.
Рецепт домашний майонезКулинарные рецепты
Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі