Форель під зеленим соусом
634
інгредієнти:
- Форель (стейк) 2 шт.
- Вершки (20%) 200 мл
- Зелень 1 пуч.
- Борошно
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Розмарин
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
Підготувати рибу.
Додати соєвий соус і трохи олії (без запаху).
Залишити на 15-20 хвилин.
У блендері змішати вершки зелень і розмарин.
Борошно прогріти на сковорідці.
Залити вершками із зеленню, швидко вимішати.
Рибу викласти у форму, зверху соус.
Запікати хвилин 20-25 при 180-200 градусах.
Приготувати салат.
Замаринувати цибулю (нарізати, обдати окропом, залити сумішшю оцту 9% з олією, сіллю, цукром і перцем).
Додати помідори.
Додати огірки, очищені від шкірки.
Гарнірувати рибу.
Рецепты французской кухни лягушачьи лапки здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты с ананасом.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кофейный кекс рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі