Форель під соусом із петрушки
- Форель (річкова) 2 шт.
- Петрушка 1.5 пуч.
- Лимон (сік, цедра) 1 шт.
- Олія оливкова (extra virgin) 2 ст.л.
- Вершки (20%) 200 мл
- Кмин 2 шт.
- Спеції (сіль і білий перець)
Почистити рибу від нутрощів і промити під холодною водою, обсушити паперовим рушником.
Підготувати зелень: промити і також обсушити.
Нагріти духовку до 180°С.
У черевце риби покласти зелень, скропити оливковою олією у середині і зовні, приправити свіжомеленим білим перцем і невеликою кількістю солі.
Покласти рибу у фольгу, краї загнути, щоб сік від риби не витікав, і поставити у розігріту духовку на 15 хвилин.
Соус до риби. Дрібно нарубати петрушку, натерти цедру лимона на тертці.
Прогріти вершки на невеликому вогні, постійно помішуючи. Дати злегка википіти і додати цедру лимона.
Коли соус стане густим, вимкнути вогонь і додати петрушку, ретельно перемішати. Приправити соус перцем і сіллю.
Через 15 хв вийняти рибу, розкрити фольгу і поставити назад ще на 8-10 хв.
Вийняти з духовки після зазначеного часу рибу. Відразу ж полити соком лимона.
Подати із соусом, рисом.
Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественские рецепты выпечки.
Салати з оселедцемсалати з оселедцем
Рецепты торт киевскийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты первых блюд с фото.
Рецепт имбирного напитка - рецепты приготовления в микроволновке. Настоящий суп харчо с фото.
http://recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter