Форель під сметаною
1154
інгредієнти:
- Форель (філе)
- Сметанa 3 скл.
- Часник 1 зуб.
- Петрушкa
- Сіль
- Перець чорний
Філе форелі нарізати великими плоскими квадратами розміром 8-10 см, посолити, поперчити. Часник подрібнити, накришити зелень - все це змішати зі сметаною, посолити.
На розігріту сковороду з олією викласти шматки форелі, кожен шматок форелі обсмажити з одного боку 5-7 хв, акуратно перевернути і ложкою на обсмажену сторону викласти суміш зелені, часнику і сметани. Смажити ще 5-7 хвилин, прикрасити і гарячим подавати на стіл.
Быстрые и легкие горячие блюда. Блюда из легкого рецепты.
Рецепти гарячих страв на весллярецепти гарячих страв
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з креветками з фото. Салаты с креветками.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі