Форель під маринадом
- Форель (лосось) 1.2 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сіль
- Перець
- Спеції (для риби)
- Лист лавровий
- Перець солодкий 1 шт.
Рибу почистити. Відрізати хвіст і плавники.
Із хвоста і плавників зварити бульйон, додавши сіль, перець, лавровий лист.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву кільцями - дуже тонко, солодкий перець тонкими смужками, помідори дрібно. Цибулю обсмажити на олії, додати моркву. В останню чергу помідори.
У овочі додати рибний бульйон і хвилин 5 тушкувати. Овочі при цьому не повинні дуже розваритися. Додати спеції, сіль, перець. Отримався овочевий соус.
Рибу розрізати на порційні шматки й укласти у жаростійку форму.
Соусом залити рибку. Якщо соус занадто густий, можна додати трохи рибного бульйону. Поставити у духовку хвилин на 30.
Готову рибку посипати зеленню. На гарнір до рибки можна подати відварену або запечену картоплю чи рис.
Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Кулинарная энциклопедия
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.uaРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter