Форель під фруктовим соусом
- Форель морська (філе) 300 г
- Апельсин 1 шт.
- Ананас 0.5 скл.
- Мед 1 ч.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Томатна паста 1 ч.л.
- Сіль
- Спеції (суміш перців і лимонний перець)
Філе присипати сіллю, чорним перцем і збризнути лимонним соком, залишити на 10-15 хвилин, доки розігрівається духовка.
Форму для запікання рибки змастити олією, викласти філе, трохи збризнути олією і поставити в духовку на 10 хвилин, майже до готовності риби.
Рибу укласти у форму так, щоб вона заповнила її всю і не було порожнеч.
Із апельсина вичавити сік.
Апельсиновий сік змішати з лимонним, вилити в сковороду і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити на помірному вогні близько 3 хвилин, щоб трохи уварився.
Ананас нарізати на дрібні кубики.
У апельсиновий сік додати дрібно порізаний ананас, вичавлений часник, лимон, соєвий соус, мед, томатну пасту, сіль і перець, довести до кипіння і на повільному вогні прокип'ятити пару хвилин.
Для приправи краще взяти «Суміш перців» і «Лимонний перець», солити обережно, соєвий соус дає досить солі.
Дістати форель, майже готову, але не зовсім.
Приготовлений соус вилити поверх риби і прибрати в духовку ще на 3-5 хвилин, до готовності риби і щоб вони зріднилися із соусом.
Готову рибку залишити на 10-15 хвилин, їсти краще у теплому вигляді із рисом.
Праздничные рецепты: рецепт сирника з маком.
Рецепт Украинский борщ тут
Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мебельный интернет магазин: страви до святкового столу.
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошаяПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter