Форель на рисовій подушці, запечена у фользі
934
інгредієнти:
- Форель (лосось) 4 шт.
- Рис (варений) 1 скл.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
Цибулю нарізати півкільцями, помідори кружечками.
Фольгу змастити оливковою олією, покласти варений рис, на рис шматочок філе форелі, посолити, поперчити.
На форель покласти цибулю, потім помідори, сіль, перець.
Щільно загорнути краї фольги, покласти в деко і поставити в духовку на 20 хвилин.
Торт на день народження хлопчику 1 ркИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепты салатов - салаты из жареных грибов.
Готовим со вкусом - салат белоцерковский рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Приготовления - мясные салаты с грибами. Как приготовить летний салат.
Рецепт праздничных блюд и салатов с фотоБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі