Форель на пару із вершково-шпинатним соусом
- Форель (сьомга, стейк) 2 шт.
- Шпинат 100 г
- Вершки 60 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Вино біле (сухе) 30 мл
- Масло вершкове 20 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Лимон
- Зелень
Філе злегка присипати перцем і сіллю. Рибка повинна постояти хвилин 5, а потім відварити на пару протягом 10 хвилин.
Соус.
Нарізати цибулю півкільцями, обсмажити до прозорого стану.
Налити вино і випарувати близько хвилини.
Додати вершки, помішуючи, продовжувати випарювати на слабкому вогні до сметанообразного стану.
Процідити соус від цибулі через сито.
Викласти у сковороду розморожений шпинат.
Додати часник.
Обсмажити на середньому вогні близько 3-5 хвилин.
Змішати білий соус зі шпинатом.
Додати сіль, перець.
Закласти у блендер і подрібнити до однорідного стану.
Збитий соус прогріти до стадії закипання і виключити вогонь.
При подачі викласти на тарілку соус, а зверху рибку.
Прикрасити зеленню і часточкою лимона.
На гарнір подати цвітну капусту.
Модные рецепты салатов, НовинкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: салат сонечко рецепт.
Салат с Курицей и ананасами и сыром и грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт похудения в одной капсуле: салат с языка рецепт.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter