Форель на грилі з гарніром
- Форель 1.5 шт.
 - Лимон 1 шт.
 - Цибуля зелена 2 пуч.
 - Сіль
 - Перець білий
 - Картопля 1 кг
 - Масло вершкове 125 г
 - Спеції
 - Приправа
 
 Намочити папір для випічки, укласти філе форелі. Посолити, поперчити, зверху покласти кружечки лимона, зелену цибулю.
 Загорнути в папір і укласти на решітку.
У режимі гриль з конвекцією запікати хвилин 25 при температурі 200 градусів.
Окремо приготувати гарнір.
Нарізати картоплю на 4 частини, укласти у форму для випічки, зверху покласти шматочки вершкового масла, посолити, поперчити. Можна додати будь-якого бульйону.
 Запікати хвилин 20-25 при температурі 200 градусів, коли приготується - підняти температуру до 240, включити гриль і режим конвекції (тоді буде рум'яна шкірочка) і запікати ще хвилин 5.
recepti.biz.ua мясные салаты рецепты
Готовим со вкусом: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты Приготовления.
Рецепты салатов c фото http://recepti.biz.ua
Сайт кулинарных рецептов. Лучший кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter