Форель на грилі з гарніром

ДРУГІ СТРАВИ
560 Форель на грилі з гарніром
Фото - Форель на грилі з гарніром
інгредієнти:
  • Форель 1.5 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Цибуля зелена 2 пуч.
  • Сіль
  • Перець білий
  • Картопля 1 кг
  • Масло вершкове 125 г
  • Спеції
  • Приправа

Форель на грилі з гарніром інгредієнти Намочити папір для випічки, укласти філе форелі. Посолити, поперчити, зверху покласти кружечки лимона, зелену цибулю.

Форель на грилі з гарніром Загорнути в папір і укласти на решітку.

У режимі гриль з конвекцією запікати хвилин 25 при температурі 200 градусів.

Окремо приготувати гарнір.

Нарізати картоплю на 4 частини, укласти у форму для випічки, зверху покласти шматочки вершкового масла, посолити, поперчити. Можна додати будь-якого бульйону.

фото Форель на грилі з гарніром Запікати хвилин 20-25 при температурі 200 градусів, коли приготується - підняти температуру до 240, включити гриль і режим конвекції (тоді буде рум'яна шкірочка) і запікати ще хвилин 5.


recepti.biz.ua мясные салаты рецепты

Готовим со вкусом: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты Приготовления.

Рецепты салатов c фото http://recepti.biz.ua

Сайт кулинарных рецептов. Лучший кулинарный сайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter