Форель "Лемонато"
- Форель велика
- Петрушка 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Лимон 1 шт.
Форель помиту, випатрану посолити і поперчити.
Викласти на деко, застелене папером для випічки.
Поперчити сумішшю "Млин" у складі морська сіль, перець чорний, лимонні скоринки.
Петрушку порізати дрібно, часник натерти на дрібній тертці.
У чашку налити 3 столові ложки оливкової олії і туди ж вичавити сік лимона. Все збити виделкою, або ручним міксером до білого кольору.
Змішати петрушку, часник з лимонним соусом і гарно намазати сумішшю рибу усередині, під зябрами. Запекти в духовці 15-20 хвилин.
При подачі можна полити зверху соком лимона.
Салат с креветками и омлетом рецепт с фотоКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Рецепти блюд на кожен деньСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского. Суп В Мультиварке Рецепты.
Рецепту блюд новогоднего стола 2007 www.recepti.biz.ua
Вкусные рецепты для похудения: рецепты салатов с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter