Форель "Лемонато"

ДРУГІ СТРАВИ
786 Форель "Лемонато"
Фото - Форель
інгредієнти:
  • Форель велика
  • Петрушка 1 пуч.
  • Часник 3 зуб.
  • Лимон 1 шт.

Форель Форель помиту, випатрану посолити і поперчити.

Викласти на деко, застелене папером для випічки.

Форель Поперчити сумішшю "Млин" у складі морська сіль, перець чорний, лимонні скоринки.

фото Форель Петрушку порізати дрібно, часник натерти на дрібній тертці.

Форель У чашку налити 3 столові ложки оливкової олії і туди ж вичавити сік лимона. Все збити виделкою, або ручним міксером до білого кольору.

Форель Змішати петрушку, часник з лимонним соусом і гарно намазати сумішшю рибу усередині, під зябрами. Запекти в духовці 15-20 хвилин.

При подачі можна полити зверху соком лимона.

Салат с креветками и омлетом рецепт с фотоКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на

Рецепти блюд на кожен деньСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского. Суп В Мультиварке Рецепты.

Рецепту блюд новогоднего стола 2007 www.recepti.biz.ua

Вкусные рецепты для похудения: рецепты салатов с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter