Форель із маслинами
- Форель 500 г
- Помідор 1 шт.
- Сир твердий 50 г
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Маслини (без кісточок) 0.5 бан.
- Майонез 3 ст.л.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Зелень (кріп, петрушка) 0.5 пуч.
- Спеції (сіль, перець)
- Часник 3 зуб.
Посудину, у якій запікати, накрити фольгою. Змастити 1 ст. ложкою олії. Форель нарізати на шматочки. Посолити, поперчити. Полити соком лимона.
У блендер викласти зелень, трохи нарізані маслини, часник і 3 ст. ложки олії. Все добре подрібнити.
Цією сумішшю покрити рибку.
Нарізати помідор і натерти на тертці сир.
Зверху на маслинову "шубку" викласти часточки помідора.
Покрити все майонезною сіткою.
Посипати сиром. Випікати 30 хвилин у духовці при 200 градусах.
Ласточкино Гнездо: салат ласточкино гнездо фото.
Книга кулинарных рецептов: кулинария с пошаговыми фотографиями.
recepti.biz.ua в французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт
Рецепты и фото салатов. Рецепт и фото салат цезарь.
Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда. Рецепты Приготовления.
рецепт соусов на основе майонеза
Готовим со вкусом - сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter