Форель із апельсинами

ДРУГІ СТРАВИ
710 Форель із апельсинами
Фото - Форель із апельсинами
інгредієнти:
  • Форель (філе) 600 г
  • Апельсин 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Спеції (базилік, орегано, мускатний горіх, кмин, розмарин)
  • Оцет винний 2 ч.л.
  • Олія оливкова 3 ст.л.

Форель з апельсинами інгредієнти Із одного апельсина зняти цедру й вичавити сік.

Другий порізати кружечками.

Форель з апельсинами Філе форелі (зі шкірою) розділити на стейки, укласти у посудину для запікання шкірою вниз і присипати сіллю, перцем і спеціями.

фото Форель з апельсинами У сік апельсина додати винний оцет, щоб не було дуже солодко і отриманим соусом полити стейки, присипати цедрою. Залишити маринуватися на 5-10 хвилин.

Форель з апельсинами Форель На кожну порцію філе укласти по кілька кружечків апельсина, збризнути зверху оливковою олією і відправити в розігріту духовку запікатися при середній температурі на 15-20 хвилин до зарум'янювання апельсинів.

Форель з апельсинами Апельсин Коли рибка змінить колір, вона готова.

Форель з апельсинами Сіль Подавати з відвареним бурим рисом і відвареною капустою броколі. 

 

Рецепты для хлебопечки, вкусно - польская выпечка рецепты.

Рецепты тортов без выпечкиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

рецепт приготовления салата хе из Курицы

recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты новогодних блюд с фотографиямиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рестораны Украинской кухни в петербурге. Сеть ресторанов Украинской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter