Форель із апельсинами
- Форель (філе) 600 г
- Апельсин 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Спеції (базилік, орегано, мускатний горіх, кмин, розмарин)
- Оцет винний 2 ч.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
Із одного апельсина зняти цедру й вичавити сік.
Другий порізати кружечками.
Філе форелі (зі шкірою) розділити на стейки, укласти у посудину для запікання шкірою вниз і присипати сіллю, перцем і спеціями.
У сік апельсина додати винний оцет, щоб не було дуже солодко і отриманим соусом полити стейки, присипати цедрою. Залишити маринуватися на 5-10 хвилин.
На кожну порцію філе укласти по кілька кружечків апельсина, збризнути зверху оливковою олією і відправити в розігріту духовку запікатися при середній температурі на 15-20 хвилин до зарум'янювання апельсинів.
Коли рибка змінить колір, вона готова.
Подавати з відвареним бурим рисом і відвареною капустою броколі.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - польская выпечка рецепты.
Рецепты тортов без выпечкиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
рецепт приготовления салата хе из Курицы
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рестораны Украинской кухни в петербурге. Сеть ресторанов Украинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter