Форель і тілапія, запечені в рукаві
653
інгредієнти:
- Форель 500 г
- Тілапія (філе) 3 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Спеції
Форель нарізати на стейки, додати тілапію, посолити, додати спеції, полити лимонним соком і залишити на 15 хвилин.
Потім рибу скласти у рукав, зав'язати так, як написано в інструкції. Поставити в духовку, розігріту до 200 градусів на півгодини.
recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты салатов с фото: салат коктейль рецепты с фото. Очень вкусные салаты.
Кулинарные блюда для худеющих - лучшие блюда для фуршета. Повар на банкет. Заказывай.
recepti.biz Праздничная компания
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке тут
Кулинарный сайт анастасииКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі