Форель і тілапія, запечені в рукаві

ДРУГІ СТРАВИ
653 Форель і тілапія, запечені в рукаві
Фото - Форель і тілапія, запечені в рукаві
інгредієнти:
  • Форель 500 г
  • Тілапія (філе) 3 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Спеції

Форель нарізати на стейки, додати тілапію, посолити, додати спеції, полити лимонним соком і залишити на 15 хвилин.

Потім рибу скласти у рукав, зав'язати так, як написано в інструкції. Поставити в духовку, розігріту до 200 градусів на півгодини.

recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Рецепты салатов с фото: салат коктейль рецепты с фото. Очень вкусные салаты.

Кулинарные блюда для худеющих - лучшие блюда для фуршета. Повар на банкет. Заказывай.

recepti.biz Праздничная компания

Рецепты блюд для приготовления в микроволновке тут

Кулинарный сайт анастасииКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter