Флорентійський біфштекс
- Яловичина (вирізка) 1 кг
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Паприка солодка 1 ч.л.
- Часник 6 зуб.
- Масло вершкове 65 г
- Кмин 1 ч.л.
- Цедра лимона 1 ч.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Картопля 3 шт.
- Вершки 0.25 скл.
- Капуста цвітна 0.25 шт.
- Сіль
Сумішшю оливкової олії і паприки натерти м'ясо, посолити, маринувати мінімум хвилин 30.
М'ясо обсмажити із двох боків до рум'яної скоринки на сильному вогні.
Обсмажене м'ясо перекласти на деко, додати очищений часник, поставити у духовку, попередньо нагріту до 160-180°С. М'ясо запікати 25-30 хвилин, до повної готовності.
Часник запікати 20 хвилин.
Соус.
Змішати розм'якшене вершкове масло (40 г) із кмином і цедрою лимона.
Додати печений часник (2-3 зубчики) і добре перемішати.
Готовий соус поставити у холодильник.
Приготувати пюре із картоплі та цвітної капусти.
У пюре додати 25 г масла і залишений печений часник.
Вийняти готове м'ясо із духовки, накрити фольгою і дати постояти 10 хвилин.
При подачі полити м'ясо соком лимона і покласти шматочок часникового соусу.
Рецепты Приготовления: салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.uaРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Торт В Мультиварке Рецепты: торт кукла рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Заправка греческого салата. Листовые салаты и заправки к ним.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепт для приготовления шугаринг: фото рецепты новогодних блюд. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter