Фісінджан
- Курка 1 шт.
- Горіхи волоські 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Пастила 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, кмин, мускатний горіх)
Курку (або окремі частини, крильця, ніжки) відварити в солоній воді.
Горіхи перемолоти через м'ясорубку.
Пастилу (якщо немає пастоподібної) замочити в окропі, щоб легко перетворити на кашку, потім пропустити через м'ясорубку (або блендером).
Цибулю нарізати півкільцями і спасерувати в олії до прозорості.
Пастилу додати в пательню (без олії).
Колір повинен бути фіолетовим. Для цього покласти звичайну сітку із м'ясорубки.
Помішувати до випарювання вологи і легкого почорніння.
Потім додати у цибулю, хвилин 3-5 просмажити.
Всипати мелені горіхи і смажити хвлини 3. Помішувати, щоб горіхи не підгоріли.
Викласти масу у каструлю, залити процідженим бульйоном ~ 2-2,5 склянки. Краще не долити, у процесі приготування, якщо буде зовсім сухувато, то долити. Поставити на повільний вогонь, краще на розсікач, закрити кришкою і варити 1,5 години. Сіточку також покласти на півгодини.
Курку очистити від кісток.
Підготувати спеції - кмин, чорний перець, мускатний горіх (щіпку).
Додати спеції, курку, розмішати і поставити ще на 30 хвилин.
Подавати до плову.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з копченою куркою.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - праздничные закуски на новый год.
Новогодние закуски рецепты. Рецепты новогодних закусок.
recepti.biz.ua рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter