"Фішкейк"
- Сьомга (форель) 300 г
- Картопля 500 г
- Борошно 3 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Зелень петрушки 15 г
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Зелень (салат)
Філе форелі або сьомги посолити, поперчити і запекти в духовці.
Картоплю очистити, зварити в підсоленій воді, потім злити всю воду і приготувати пюре із вершковим маслом.
Рибку розім'яти руками (якщо були кісточки - видалити всі), змішати з картопляним пюре. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізану зелень петрушки.
Викласти на посипаний борошном стіл (або дошку), надати форму валика. Нарізати скибочками завтовшки 3 см і обваляти кожен шматочок у борошні.
Підсмажити фішкейки на сковороді з рослинною олією до утворення рум'яної скоринки. У процесі смаження кілька разів перевернути. Подати із зеленню (кетчупом).
Вкусные рецепты для похудения - кулинария блюда из печени.
Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ: легкие блюда.
Ореховая паста рецепт из грецких ореховКлассические и оригинальные рецепты пасты и соусов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter