"Фішкейк"

ДРУГІ СТРАВИ
953 "Фішкейк"
Фото -
інгредієнти:
  • Сьомга (форель) 300 г
  • Картопля 500 г
  • Борошно 3 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Зелень петрушки 15 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія рослинна
  • Зелень (салат)

Філе форелі або сьомги посолити, поперчити і запекти в духовці.

Картоплю очистити, зварити в підсоленій воді, потім злити всю воду і приготувати пюре із вершковим маслом.

Рибку розім'яти руками (якщо були кісточки - видалити всі), змішати з картопляним пюре. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізану зелень петрушки.

Викласти на посипаний борошном стіл (або дошку), надати форму валика. Нарізати скибочками завтовшки 3 см і обваляти кожен шматочок у борошні.

фото Підсмажити фішкейки на сковороді з рослинною олією до утворення рум'яної скоринки. У процесі смаження кілька разів перевернути. Подати із зеленню (кетчупом). 

 

Вкусные рецепты для похудения - кулинария блюда из печени.

Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ: легкие блюда.

Ореховая паста рецепт из грецких ореховКлассические и оригинальные рецепты пасты и соусов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter