Фірмовий плов
- Свинина 500 г
- Рис довгозернистий 2 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія оливкова
- Куркума
- Спеції для плову
Попередньо замочити рис на чотири години у холодній воді.
Нарізати свинину і викласти у каструлю.
Свинину у каструлі змішати зі спеціями, додати оливкову олію і обсмажити до золотавої скоринки.
Додати цибулю й обсмажити.
Потім додати моркву і все разом обсмажити.
Потім додати рис і залити окропом на відстань 1 см від рису, не перемішувати, накрити кришкою і тушкувати, доки вода не випарується.
Потім додати куркуму для кольору, все перемішати і тушкувати на малому вогні 2-3 хвилини.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Картинки фото фк Спартак тут
Картошка В Мультиварке Рецепты: сирник рецепти фото.
Рецепты вкусных салатов на зиму с рисомКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
приготовление домашней мясной колбасы
Книга рецепты индийской кухни. Рецепт индийской кухни.
Чанахи рецепт в кастрюлеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter