Фірмова страва із риби
1174
інгредієнти:
- Філе рибне (морський окунь, пангасіус) 1 кг
- Олія рослинна 0.7 скл.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Винo біле сухе 1 скл.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Спеції
- Цукор
- Петрушка
Форму для запікання змастити олією. Рибне філе порізати невеликими шматочками і викласти у форму. Посолити.
Посипати кільцями цибулі.
Приготувати соус - змішати олію, томатний сік, вино, сіль, спеції, 1 чайну ложку цукру.
Полити рибу половиною соусу.
Змішати панірувальні сухарі з дрібно порізаною петрушкою і подрібненим часником.
Посипати рибу приготовленою сумішшю.
Полити соусом, що залишився.
Запекти в духовці при 200 градусах близько 45 хвилин.
recepti.biz.ua лазанья со шпинатом лиза
Рецепт настоящего Украинского борща. Рецепт Украинский борщ.
Блюда - Серий: 226: кулинария блюда из печени.
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарная книга
www.recepti.biz.uaкак приготовить пирог из тыквы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі