Фіолетові креветки із бузковими кабачками

ДРУГІ СТРАВИ
761 Фіолетові креветки із бузковими кабачками
Фото - Фіолетові креветки із бузковими кабачками
інгредієнти:
  • Кабачок 3 шт.
  • Креветки 300 г
  • Морква 3 шт.
  • Чорниця (свіжа) 300 г
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Зелень (кріп, базилік)
  • Кунжут 10 г
  • Персик 2 шт.

Кабачки помити, зрізати кінці, поділити на дві частини, очистити насіння. Готові кабачки помістити в духовку на решітку і поставити на 200 градусів на 15-20 хв.

Креветки відварити.

Чорницю та персики помити, перетерти у блендері до однорідного стану.

Моркву натерти на дрібній тертці і обсмажити на сковороді до готовності. До моркви додати очищені креветки, підсмажити на великому вогні хвилину, влити чорнично-персикове пюре, посолити. Тушкувати хвилин 5.

Кабачки витягнути з духовки, нарізати на великі кубики і помістити у жароміцну посудину. Кабачки залити чорничним соусом, перемішати, додати кріп, базилік, закрити і поставити в духовку (15 хвилин при 200 градусах) або мікрохвильову піч (7 хвилин, 600-800 Вт).

Витягнути, перемішати, розкласти на тарілку, посипати кунжутом. 

 

 

Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Повар на банкет. Заказывай - лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.

Торт на день рождения: торт дитячий на день народження. Сахарная паста,мастика для тортов.

recepti.biz.ua Салат Грушевый с Курицей в соусе

www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепт индийской кухни http://recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты сайт xoрошая. Сайты кулинарной тематики.