Фіолетові креветки із бузковими кабачками
- Кабачок 3 шт.
- Креветки 300 г
- Морква 3 шт.
- Чорниця (свіжа) 300 г
- Сіль
- Олія рослинна
- Зелень (кріп, базилік)
- Кунжут 10 г
- Персик 2 шт.
Кабачки помити, зрізати кінці, поділити на дві частини, очистити насіння. Готові кабачки помістити в духовку на решітку і поставити на 200 градусів на 15-20 хв.
Креветки відварити.
Чорницю та персики помити, перетерти у блендері до однорідного стану.
Моркву натерти на дрібній тертці і обсмажити на сковороді до готовності. До моркви додати очищені креветки, підсмажити на великому вогні хвилину, влити чорнично-персикове пюре, посолити. Тушкувати хвилин 5.
Кабачки витягнути з духовки, нарізати на великі кубики і помістити у жароміцну посудину. Кабачки залити чорничним соусом, перемішати, додати кріп, базилік, закрити і поставити в духовку (15 хвилин при 200 градусах) або мікрохвильову піч (7 хвилин, 600-800 Вт).
Витягнути, перемішати, розкласти на тарілку, посипати кунжутом.
Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Повар на банкет. Заказывай - лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.
Торт на день рождения: торт дитячий на день народження. Сахарная паста,мастика для тортов.
recepti.biz.ua Салат Грушевый с Курицей в соусе
www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт индийской кухни http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты сайт xoрошая. Сайты кулинарной тематики.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter