Філе тунця, запечeне у фользі
833
інгредієнти:
- Тунець (філе)
- Майонез
- Приправа (універсальна)
- Лимон
- Сіль, перець
Тунець нарізати на кубики діаметром приблизно 4х4. У жаротривку посудину викласти фольгу так, щоб можна було потім загорнути тунець досить щільно, без дірок. Тунець поперчити, посолити, додати сік лимона, посипати універсальною приправою, додати майонез і всe гарно перемішати. Можна залишити маринуватися хвилин на 30. Розігріти духовку до 200°С. На фольгу викласти тунець і загорнути його з усіх сторін - щільно і ретельно. Поставити у духовку до готовності (хвилин 30).
Евгений кульков http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі