Філе тріски з овочами
860
інгредієнти:
- Тріска (філе) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Картопля 0.5 кг
- Морква 1 шт.
- Майонез 100 г
- Сир 100 г
- Петрушка
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Сіль
Полити деко олією, нарізати порціями рибу, трохи посолити, розкласти на дно, далі нарізати півкільцями: цибулю, помідори, солодкий перець (можна додати будь-які овочі), далі шар картоплі (нарізана кільцями тонкими), перемішаний з тертою (на крупній тертці) морквиною. Посолити, можна оливи порізати кільцями і насипати зверху, майонез і сир (натертий на крупній тертці). Посипати нашаткованою зеленню (кріп, петрушка). Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30-40.
Страви до святкового столу рецепти з фотострави до святкового столу
http://recepti.biz.ua Бисквитный пирог с тыквой
Рецепты приготовления блюд - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі