Філе тріски із салямі та тушкованими баклажанами
- Філе тріски 800 г
- Баклажан 1 шт.
- Ковбаса (салямі) 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Вино сухе біле 100 мл
Баклажан нарізати кубиками, посолити і залишити на 30 хв. Потім промити і обсушити.
Ковбасу нарізати скибочками, перець і помідори - кубиками.
Філе тріски вимити, обсушити, нарізати шматками і надрізати кожен, не прорізаючи наскрізь. Укласти скибочки салямі.
Обсмажити рибу в олії до золотавої скоринки і зняти зі сковороди.
Потім у жирі обсмажити нарізану цибулю, часник.
Додати баклажани, перець і часник.
Викласти томати, влити вино і тушкувати 10-15 хв.
Посолити, поперчити, укласти на овочі рибу і готувати ще 10 хвилин.
Шоколадный пудинг простой рецепт с какаоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Как приготовить летний салат - салаты новинки рецепты.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть. Кулинарные блоги
Как приготовить летний салат - рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт. Арахисовая паста низкая цена.
recepti.biz.ua салат из редьки рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter