Філе тріски із салямі та тушкованими баклажанами

ДРУГІ СТРАВИ
621 Філе тріски із салямі та тушкованими баклажанами
Фото - Філе тріски із салямі та тушкованими баклажанами
інгредієнти:
  • Філе тріски 800 г
  • Баклажан 1 шт.
  • Ковбаса (салямі) 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Перець болгарський (червоний) 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Вино сухе біле 100 мл

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами інгредієнти 

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами Баклажан нарізати кубиками, посолити і залишити на 30 хв. Потім промити і обсушити.

фото Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами Ковбасу нарізати скибочками, перець і помідори - кубиками.

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами Філе тріски Філе тріски вимити, обсушити, нарізати шматками і надрізати кожен, не прорізаючи наскрізь. Укласти скибочки салямі.

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами Баклажан Обсмажити рибу в олії до золотавої скоринки і зняти зі сковороди.

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами Ковбаса Потім у жирі обсмажити нарізану цибулю, часник.

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами Цибуля ріпчаста Додати баклажани, перець і часник.

Викласти томати, влити вино і тушкувати 10-15 хв.

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами ЧеснoкПосолити, поперчити, укласти на овочі рибу і готувати ще 10 хвилин.

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами Перець болгарський 

Філе тріски з салямі і тушкованими баклажанами Помідор

Шоколадный пудинг простой рецепт с какаоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Как приготовить летний салат - салаты новинки рецепты.

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть. Кулинарные блоги

Как приготовить летний салат - рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт. Арахисовая паста низкая цена.

recepti.biz.ua салат из редьки рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter