Філе тілапії у клярі
725
інгредієнти:
- Філе тілапії 4 шт.
- Яйце 3 шт.
- Борошно пшеничне 6 ст.л.
- Вершки (10%) 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень (кріп і петрушка)
Філе тілапії помити і покласти у тарілку.
Кляр. Яйця збити віночком, додати вершки, сіль, перець, сушену зелень і знову збити.
Додати поступово борошно. Кляр виходить як сметана середньої густини.
Вмочити філе у кляр і викласти на сковорідку.
Обсмажити з двох боків до золотистого кольору на олії. Потім протушкувати хвилин 10 під кришкою, додаючи трохи води.
Рецепт салата с буряком на зимуРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Миксер Redmond - Миксер RHM-2101: домашний майонез миксером видео.
Мастики и кремы для украшения тортов. Как делать розочки из крема для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі