Філе свинини "Прощальний поцілунок"
- Свинина 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Тісто 1 упак.
- Пиво 250 мл
- Спеції (сіль, цукор, перець, борошно)
Моркву і цибулю порізати, покласти на дно горщика, потім м'ясо, натерте сіллю і перцем. Зверху знову моркву і цибулю, і яблука. Все скласти в горщик. Залити пивом. Поставити в розігріту духовку до 220 градусів. Через хвилин 10 зменшити до 180 градусів і залишити на 70-80 хвилин. За півгодини до кінця узяти тісто, трохи розкачати, змастити олією і на горщик наліпити.
Через 20 хвилин витягнути. Вийняти м'ясо. Усю рідину збити блендером для отримання соусу.
Порізати м'ясо на шматки. Додати яблука (підсмажити, присипавши цукром і трохи борошном).
Салати та закуски на новий ркСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты выпечки: рецепты выпечки на рождество. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарные рецепты от Tramontina: как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Невероятно вкусные рецепты блюд - чанахи рецепт. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter