Філе свинини "Прощальний поцілунок"

ДРУГІ СТРАВИ
759 Філе свинини "Прощальний поцілунок"
Фото - Філе свинини
інгредієнти:
  • Свинина 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яблуко 2 шт.
  • Тісто 1 упак.
  • Пиво 250 мл
  • Спеції (сіль, цукор, перець, борошно)

Філе свинини від Кетті-ліс

Філе свинини від Кетті-ліс Моркву і цибулю порізати, покласти на дно горщика, потім м'ясо, натерте сіллю і перцем. Зверху знову моркву і цибулю, і яблука. Все скласти в горщик. Залити пивом. Поставити в розігріту духовку до 220 градусів. Через хвилин 10 зменшити до 180 градусів і залишити на 70-80 хвилин. За півгодини до кінця узяти тісто, трохи розкачати, змастити олією і на горщик наліпити.

 

 

фото Філе свинини від Кетті-ліс Через 20 хвилин витягнути. Вийняти м'ясо. Усю рідину збити блендером для отримання соусу. 

Філе свинини від Кетті-ліс Порізати м'ясо на шматки. Додати яблука (підсмажити, присипавши цукром і трохи борошном). 

 

 

Салати та закуски на новий ркСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты выпечки: рецепты выпечки на рождество. Как приготовить вкусный шашлык.

Кулинарные рецепты от Tramontina: как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.

Невероятно вкусные рецепты блюд - чанахи рецепт. Простые рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter