Філе судака із картопляними галушками
- Пюре (картопляне) 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Масло вершкове 20 г
- Борошно 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сир (тертий) 50 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Судак 800 г
- Сік лимона 0.5 шт.
- Мед 0.5 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець білий
- Базилік
- Петрушка
- Часник 2 зуб.
Судака очистити від кісток і шкіри, відокремивши філе на дві половинки.
Для маринаду змішати сік половини лимона, мед, сіль, перець, спеції, олію, рубану зелень і видавлений часник.
Замаринувати рибу на 1-2 години.
Підготувати тісто для галушок. У пюре вбити яйце, додати 20 г розтопленого вершкового масла, всипати борошно і замісити не дуже круте тісто, розкачати у пласт, завтовшки 5 мм і прибрати на 15 хвилин у морозилку.
Болгарський перець очистити і розрізати упоперек на кільця, викласти на деко.
Замариноване філе судака розрізати уздовж на смужки, скрутити у спіральку і покласти у кільця болгарського перцю.
Запекти в духовці 30 хвилин при 180 градусах.
Гарнір.
Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на вершковому маслі.
Тісто для галушок порізати на квадратики.
Галушки занурити у киплячу солону воду, як спливуть, значить готові. Викладати шумівкою на тарілку, дати відлежатися 1 хвилину, злити зайву воду.
Гірку з галушок викладати шарами. Галушки, смажену цибулю, тертий сир, потім знову галушки і т. д. Поряд покласти кільця з рибкою.
Ореховый торт без муки рецептВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов
Кулинарные рецепты с фотографиями блюд тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter