Філе страуса "Біле сонце Австралії"

ДРУГІ СТРАВИ
670 Філе страуса "Біле сонце Австралії"
Фото - Філе страуса
інгредієнти:
  • Філе страуса 300 г
  • Огірок свіжий 1 шт.
  • Цукіні 0.5 шт.
  • Баклажан 0.5 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Зелень (петрушка, кріп, кінза, базилік) 1 пуч.
  • Паприка гостра (мелена) 1 ч.л.

Філе страуса Промити овочі та нарізати для смаження: огірки і цукіні довгими смужками, баклажан кружечками, а перець скибочками.

Філе страуса Розігріти сковорідку з оливковою олією.

Викласти на неї огірки і смажити їх на великому вогні до рум'яної скоринки.

фото Філе страуса Викласти готові огірки на окрему тарілку.

Таким чином обсмажити цукіні.

Філе страуса Далі обсмажити баклажани. Долити побільше олії.

Філе страуса Обсмажити перець.

Філе страуса

Філе страуса промити й обсушити серветкою.

Філе страуса Посолити і викласти на розпечену сковороду. Смажити до готовності (хвилин 15).

Філе страуса Готове філе викласти на тарілку до овочів, які повинні до цього часу остигнути. Посипати все паприкою і прикрасити зеленню. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт суп гуляш. Рецепты супов на каждый день.

ТутСведения об укупорке и таре для варенья

Оригинальные торты на заказ - маковый торт. Маковый торт на заказ.

Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт. Простые рецепты блюд.