Філе страуса "Біле сонце Австралії"
- Філе страуса 300 г
- Огірок свіжий 1 шт.
- Цукіні 0.5 шт.
- Баклажан 0.5 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Зелень (петрушка, кріп, кінза, базилік) 1 пуч.
- Паприка гостра (мелена) 1 ч.л.
Промити овочі та нарізати для смаження: огірки і цукіні довгими смужками, баклажан кружечками, а перець скибочками.
Розігріти сковорідку з оливковою олією.
Викласти на неї огірки і смажити їх на великому вогні до рум'яної скоринки.
Викласти готові огірки на окрему тарілку.
Таким чином обсмажити цукіні.
Далі обсмажити баклажани. Долити побільше олії.
Обсмажити перець.
Філе страуса промити й обсушити серветкою.
Посолити і викласти на розпечену сковороду. Смажити до готовності (хвилин 15).
Готове філе викласти на тарілку до овочів, які повинні до цього часу остигнути. Посипати все паприкою і прикрасити зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт суп гуляш. Рецепты супов на каждый день.
ТутСведения об укупорке и таре для варенья
Оригинальные торты на заказ - маковый торт. Маковый торт на заказ.
Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter