Філе сьомги з рікотою, запечене в тісті
- Тісто листкове (пісочне)
- Сьомга (стейк) 4 шт.
- Рікота (або моцарела) 250 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Зелень (свіжа: кріп, петрушка, кінза) 1 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Гірчиця 100 г
- Спеції (сіль, перець, прянощі)
- Сир твердий 50 г
- Кмин 3 ч.л.
Варіант з рікотою у пісочному тісті.
Подрібнену рікоту перемішати з натертим сиром і подрібненою зеленню.
Посолені і поперчені шматки риби збризнути соком лимона і викласти на шматки тіста, зверху викласти рікоту із зеленню, тісто загорнути, змастити жовтком.
Запікати 25-30 хв при 200°C.
Швидкий варіант у листковому тісті.
Шматки риби посолити, поперчити, Збризнути соком лимона і добре обмазати гірчицею.
Загорнути в листкове тісто, посипати кмином, обмазати жовтком.
Запікати 20-25 хв при 200°C.
Диеты для похудения: смачна кутя рецепт.
Вкусные рецепты просто - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.
Вкусные закуски на день рождения - рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.
Рецепты приготовления вкусных Рыбных салатов http://recepti.biz.ua
Интересные кулинарные сайты. Кулинарные сайты фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter