Філе сьомги під сметаною
730
інгредієнти:
- Філе сьомги 1 кг
- Сметана 200 г
- Сіль
- Базилік (сушений)
Філе жирної сьомги нарізати на порційні шматки.
Трохи посолити, обмазати сметаною і сухим базиліком і залишити на 20 хвилин маринуватися.
Потім помістити у форму із папером для випічки і відправити на 20 хвилин у розігріту до 210°С духовку.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.
Рецепт смачного тортаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Торты без выпечки рецепты с фото видеоЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Эспрессо макиато калорийностьэспрессо
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі