Філе сома під ніжною картопляно-сирною шубкою
- Філе риби (сом) 800 г
- Картопля 8 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 150 г
- Сир 150 г
- Спеції
- Сік лимонний 2 ст.л.
Філе рибне нарізати порційними шматочками. Рибку потрібно трохи замаринувати, додати сіль і спеції для риби, можна покласти лавровий лист. Трохи лимонного соку та олії. Рибку перемішати і залишити приблизно на 15 хвилин для маринування.
Картоплю очистити і нарізати тоненькими кружечками. Додати сіль і спеції. Половину картоплі тонким шаром викласти у форму попередньо змастивши її олією.
На картоплю викласти рибку.
На рибку півкільцями цибулю.
На цибулю натерти моркву на дрібній тертці.
На моркву викласти шар картоплі. Усе змастити майонезом і поставити в духовку.
Через 30 хвилин можна додати трохи води або бульйону. Посипати усе тертим сиром і поставити ще на 10-15 хвилин для отримання рум'яної скоринки.
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мультиварка Philips - рецепти торти з фото. Рецепт печеночного торта.
Пляцки рецепти фотопляцки рецепти фото
Как правильно готовить салат мимоза recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter