Філе скумбрії із сиром
778
інгредієнти:
- Скумбрія (свіжоморожена) 3 шт.
- Гірчиця 6 ч.л.
- Сир твердий 75 г
- Борошно
- Олія рослинна
- Сіль
Кожну тушку скумбрії розрізати навпіл (якщо риба велика - то на 3 частини).
Дістати з кожного шматочка хребет і кістки - отримається філе зі шкірочкою.
На кожен шматочок риби покласти - на одну половинку шматочок сиру, другу половинку намазати гірчицею. Скласти обидві половинки разом. Так проробити з усіма шматочками.
Запанірувати у борошні.
Викласти на розігріту сковорідку, смажити 2-3 хвилини.
Перевернути, обсмажити з іншої сторони.
Скласти у тарілку, прикрасити.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд www.recepti.biz.ua
Салати з перепелиними яйцями з фотосалати з перепелиними яйцями
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі